Şehit J. Çvş. Erman Aydın Ortaokulu


Vizyon: Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirerek; geleceğe güvenle bakan, hep en iyiye istekli ve hep yeni ufuklar peşinde koşan, yapmış olduğu çalışmalarla tercih edilen bir okul olmak.

Misyon: Şehit J. Çvş. Erman Aydın Ortaokulu olarak; Öğrencilerimizi, Ülkesini seven, ailesine, toplumuna ve vatanına bağlı, değişime ve gelişime açık, kendine güvenen, kendisiyle barışık, ahlaklı, ilişkilerinde dürüst ve hoşgörülü, lider nitelikli, ufku geniş, sorumluluk sahibi, İnsan haklarına saygılı ve duyarlı, toplumsal yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış mutlu bireyler olarak yetiştirmeği amaçlamaktayız

Başarılar: Halk Oyunları Bursa İkinciliği

Saatler: 08:45 - 15:00
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Halk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: e-Twinning Proje çalışmaları

Telefon - 02242416116

Belgegeçer - (224) 242 7105

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ermanaydno.meb.k12.tr

Adres - Hamitler Mah. Yeşil Beyaz Sk. No 5 Osmangazi/BURSA

Öğretmen :70
Öğrenci :896
Derslik :32
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :895
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - HAMİTLER MAH. ALBAYRAK CAD.YEŞİL BEYAZ SK. NO 2 OSMANGAZİ/BURSA Hamitler TOKİ yolundadır.Kent mezarlığı tarafındadır.

Adres - Hamitler Mah. Yeşil Beyaz Sk. No 5 Osmangazi/BURSA

Ulaşım Okulumuza ulaşım belediye otobüsleri ve metro ile organize sanayiye gelip oradan tekrar belediye otobüsü(B12) ile okulumuza gelinebilmktedir.Öğrencilerimiz ise okul servislerimiz ile ulaşım yapabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık ortalama 45 dakikadır. osmangazi kent meydanına yaklaşık 10 km.mudanya deniz feribotuna 15 km.